Sunleaf Original Teas. Net even anders.

De Sunleaf thee smaakt niet alleen heerlijk. Door deze thee te drinken, steun je ook nog eens een goed doel. Met het Sunleaf Fair-grounds programma ondersteun je door het kopen van de thee mensen in Sri Lanka, waar de Sunleaf Tea vandaan komt. Van iedere 500 verkochte theezakjes, doneert Sunleaf 50 eurocent. Dat maakt het helemaal af toch?

Sunleaf thee

Heerlijke combinaties van de beste zongerijpte vruchten en vers geplukte thee

Sunleaf Original Teas heeft heerlijke combinaties van de beste zongerijpte vruchten en vers geplukte thee. Iedere thee is een bron van antioxidanten en zorgt voor een heerlijk en gezond ‘genietmomentje’. Het assortiment bestaat uit 15 smaken in envelopzakjes, 12 smaken in apart verpakte piramidezakjes en 9 smaken losse thee. Dubbelwandige glazen, luxe houten en bamboe theedozen en dispenser displays maken jouw ‘genietmomentje’ compleet.

Ook genieten op het werk van de heerlijke theesmaken van Sunleaf Original Teas?
Neem dan snel contact met ons op.

NAAR DE WEBSHOP
Sunleaf thee

De smaken van Sunleaf Tea

Apple Cinnamon
Camomile
Chai Tea
Earl Grey
English Blend
Forest Fruit

Green Tea
Green Tea Jasmine
Green Tea Lemon
Green Tea Mint
Herbal Mix
Orange

Red Fruit
Rooibos
Rosehip
Strawberry
Tropical Fruit

Sunleaf Tea mooi presenteren?

Sunleaf dienblad

  19,95 Excl. BTW

Dit dienblad is zowel voor thuis als op het werk een leuke manier om je thee aanbod te presenteren. Het dienblad biedt plaats aan 12 Sunleaf Originals thee soorten maar wordt leeg geleverd. Bestel het Sunleaf Originals Assortiment Pack erbij en je bent gelijk klaar!

Sunleaf Dispenser Incl Magneten

  69,00 Excl. BTW

Grote thee dispenser voor 12 soorten Sunleaf Originals enveloppe thee. Dit tabletop model is makkelijk neer te zetten op de balie of bar. Een prachtige display voor uw Sunleaf Originals enveloppe. Aan de zijkant zitten 4 krachtige magneten om de dispenser zonder boren of schroeven aan de koffiemachine te hechten.

Sunleaf Theekist 12 vaks

  23,75 Excl. BTW

Mooie houten 12-vaks theekist van Sunleaf waarin je de selectie van Sunleaf Originals theesoorten op een mooie manier kunt presenteren. De theekist is van binnen gevoerd afgewerkt en heeft het Sunleaf logo op het deksel. De theekist wordt leeg geleverd.

Sunleaf Theekist 6 vaks

  17,50 Excl. BTW

Mooie houten 6-vaks theekist van Sunleaf waarin je de selectie van Sunleaf Originals theesoorten op een mooie manier kunt presenteren. De theekist is van binnen gevoerd afgewerkt en heeft het Sunleaf logo op het deksel. De theekist wordt leeg geleverd.