Over ons

Sfeer proeven, smaak waarderen bij De Koffiefabriek

Koffie- en theesoorten en koffieautomaten
Drink jij het liefst de hele dag door thee? Of kom jij de dag niet door zonder koffie? Kom dan heerlijk sfeerproeven en rondkijken in onze winkel. We hebben ontzettend veel verschillende verrassende koffie- en theesoorten waar we je blij mee kunnen maken, maar ook alles wat er nodig is om koffie en thee te drinken. Naast onze heerlijke koffie- en theesoorten verkopen we ook verschillende soorten koffieautomaten.

Particulier en zakelijk
Als particulier kun in onze winkel terecht voor koffie, thee, cadeaus, servies, koffieautomaten, JURA en coffee to go. Op zakelijk gebied kun je bij ons terecht voor koffie, thee, aanverwante artikelen, koffieautomaten en storing & onderhoud. We ontzorgen je compleet in jouw wensen, waar je ook voor kiest! Daarnaast kunnen we snel schakelen en bieden we een luisterend oor.

Liefde voor het vak
Wij werken met liefde voor het vak. Dat proef je. Maak kennis met de personen die onze producten hun unieke smaak geven. Bij ons is alles bespreekbaar. Met welk product op het gebied van thee en koffie kunnen wij jou blij maken?

Geschiedenis

Roy heeft van 2008 tot 2012 bij een koffiegroothandel gewerkt. Zijn hoofd zat boordevol creatieve ideeën waardoor hij uiteindelijk voor zichzelf is begonnen met De Koffiefabriek in 2012. In eerst instantie gebeurde dit vanuit huis.

Opslagruimte huren
Al snel bleek dat vanuit huis geen optie meer was. Roy had in het halletje alleen nog maar uitzicht op de vele dozen koffiebonen. Hier moest verandering in komen. Via een samenwerking met Drankenservice André Knol kon Roy in 2013 een opslagruimte huren aan de Deldensestraat, naast André Knol.

Uitbreiding twee panden
In de loop der jaren is de opslagruimte uitgebreid met twee nieuwe panden. Een kleine showroom voor zakelijke klanten in 2017 en een pand als werkplaats in 2020. Roy werkte in de showroom. Hij bedacht al snel om hier een kleine winkel van te maken. Zo is de stap naar de particuliere markt ontstaan.

Alles onder één dak
In 2021 ging Drankenservice André Knol verhuizen. Daarom is Roy op zoek gegaan naar een geschikte locatie waar hij alles onder één dak had. Dit was mogelijk in het huidige pand. In de afgelopen twee jaar is de winkel steeds verder uitgebreid qua assortiment. Sinds kort heeft Roy, naast het terrasje buiten, ook binnen een aantal zitplekken gecreëerd waar klanten even kunnen genieten van een coffee to go.

Het team van De Koffiefabriek

Kom je weleens bij ons in de winkel? Of ben je een zakelijke klant van ons? Dan ben je ze vast tegengekomen: onze Koffiefabriek toppers! Wat doen deze toppers precies bij De Koffiefabriek? Dat lees je hieronder.

Roy_1_49

Roy
Dit is Roy. De oprichter van De Koffiefabriek en de échte koffiekenner binnen het bedrijf. Samen met hem kom je tot perfecte (koffie)oplossingen voor iedere gelegenheid. Door middel van zijn ondernemerschap, energieke, maar bovenal vrolijke karakter, loopt alles binnen De Koffiefabriek op rolletjes!

Betsy-2

Betsy
Je koffiemachine weer zo goed als nieuw krijgen? Daar zorgt Betsy wel voor! Zij gaat bij onze zakelijke klanten langs om koffiemachines weer van top tot teen te laten schitteren. Zij verzorgt koffiemachines, reinigt deze en voorziet de machines van de benodigde middelen.

Dinant_2_50

Dinant
Ondervindt jouw koffiemachine een storing? Of heeft het even een goede onderhoudscontrole nodig? Dan kijken wij allemaal om naar onze Dinant! Hij is onze onderhoudsmonteur, repareert defecte koffiemachines en heeft voor elk technisch probleem een mooie oplossing. Daarnaast is hij vaak op pad: ben je een zakelijke klant? Dan zal Dinant zo nu en dan bij je op de stoep verschijnen om eventuele storingen op te lossen, machines te plaatsen of andere technische diensten te verlenen.

Christiaan 2

Christiaan
Dit is Christiaan. Ondersteuner van Dinant, bezorger van producten, doet de montage en administratieve werkzaamheden op kantoor. Chris is van alle markten thuis! Hij is onze allrounder, vindt voor ieder probleem een goede oplossing en zorgt ervoor dat jouw koffiemachine jou continu zal voorzien van een perfect kopje koffie.

Robin_1_50

Robin
Kom je bij ons langs in de winkel? Dan ben je haar vast en zeker tegengekomen: een van onze koffie experts, Robin! Zij beantwoordt graag al je vragen en verleent advies en informatie over onze verschillende producten en diensten. Wil je daarnaast genieten van een heerlijke beker coffee to go? Dan staat ze ook graag voor je klaar als barista. Robin is altijd in voor een gezellige babbel en zorgt ervoor dat jij tevreden de deur uit loopt!

Monique_2_50

Monique
Dit is onze koffie expert Monique! Kom je bij ons langs in de winkel met jouw (koffie) vragen? Dan vind je samen met haar de beste oplossingen en dat in combinatie met een gezellige babbel. Daarnaast zet ze ook de lekkerste koffies. Kom eens langs om ze uit te proberen.

Tess_1_50

Tess
Altijd gezellig en hardwerkend. Dat is Tess! Zij staat voor je klaar in de winkel om je te adviseren over onze producten en diensten. Even genieten van een heerlijke coffee to go? Tess maakt graag de lekkerste koffies voor je klaar!

Nova_1_50

Nova
Je wordt met een brede glimlach verwelkomd. Dit is Nova! Nova staat voor je klaar in de winkel om al je vragen te beantwoorden en heerlijke koffies te zetten. Laat je verrassen door haar te gekke latte art vaardigheden!

PHOTO-2023-03-01-14-47-56 (1)

Britt
Zin in een kopje koffie, maar heb je eigenlijk geen tijd? Dan is een koffie to go natuurlijk ideaal. Britt kan je helpen met een heerlijke koffie to go. Je zult haar een paar uur in de week kunnen tegenkomen. Staat ze niet achter de balie om je te helpen? Dan kan het zijn dat je haar spot bij de producten. Deze vult ze geregeld aan, want de productie gaat als een trein bij ons!

Kom langs in onze winkel voor extra advies

Of wil je een afspraak inplannen voor een uitgebreid koffieadvies?
Bel ons op 0546 625 052 of mail naar info@dekoffiefabriek.nl. We maken graag tijd voor je.