Zo wordt koffie drinken nog gezelliger!

Nu thuiswerken het nieuwe normaal is, is het extra belangrijk om je goed te voelen in je eigen huis. Dit kun je doen door het gezellig in te richten en bijvoorbeeld een koffie hoekje te creëren.
Als je een koffieliefhebber bent, wordt het koffie zetten dan nog leuker! Wij geven je graag wat inspiratie om thuis aan de slag te gaan.

KOFFIE BAR

Hoe leuk zou het zijn om je eigen koffie bar in huis te hebben? Dit hoeft niet veel ruimte in te
nemen! Met krijtverf en krijt kun je leuke koffie quotes op de muur schrijven en jouw koffie hoekje
helemaal personaliseren. Koop een paar planken en een mokken rekje en je bent al heel ver.

koffie bar thuis

KOFFIE APPARAAT
Het juiste koffie apparaat zorgt er niet alleen voor dat je lekkere koffie drinkt, het staat ook stylish in jouw keuken. Jura koffiezetapparaten zijn echte eyecatchers en verdienen een speciaal plekje in de keuken. Kies bijvoorbeeld voor deze Jura E8.

jura

KOFFIE LADES
Bij een koffie hoekje hoort ook opbergruimte – zorg voor lades zodat je alles goed kunt opbergen. Zo heb je jouw koffie, suiker, kopjes en kannetjes altijd bij de hand.

koffie idee
Foto door: Heather Bullard

ZITPLEK

Last but not least, een plek waar je fijn kan genieten van je kopje koffie is misschien nog wel het allerbelangrijkste. Of dit nu de bank is, een keukentafel, een stoel of een krukje aan de koffiebar, je moet er goed kunnen zitten en relaxen. Nu we veel meer thuis zijn dan normaal, is investeren in een fijne zitplek geen slecht idee!

Foto door: Home Deco